2013. július 4., csütörtök

Új kedvezménykártyák bemutatása 1. - Magyar Kedvezménykártya (MKK)

Mai gazdasági életünk egyik legjelentősebb szereplői a „kártyák”. Gondolok itt a bankkártyára, a hitelkártyára, de legfőképp a kedvezménykártyára. A kedvezmény kártyáknak is többféle változata él a piacon. Van olyan, amelyikkel pontokat lehet gyűjteni, majd későbbi időpontban levásárolni, termékekre vagy egyéb ajándéktárgyakra beváltani. Vannak olyan kártyák, amelyek használata során pénzügyi visszatérítést kapunk a vásárlási értékeink után. A legtöbb ilyen kártya nem azonnali kedvezményt biztosít, hanem valamilyen pontértékhez, vagy egyéb utólagos elszámoláshoz kapcsolja a visszatérítést. 

A Magyar Kedvezménykártya az egyik olyan termék a piacon, mely az elfogadópartnereknél történő vásárlás esetén azonnali visszatérítést garantál. Lefordítva: vásárolok, bemutatom a kártyát és azonnal a felvállalt kedvezménnyel csökkentett árat fizetem. A mai gazdasági helyzetben úgy érzem, ez az igazi segítség, ezért szeretném néhány szóban (a teljesség igénye nélkül) bemutatni ezt a kiváló kezdeményezést. 

Elsőként felsorolnék néhány nagyobb céget, akik már csatlakoztak elfogadó partnerként a rendszerhez, és bizony a mindennapi életünk során az általuk felajánlott kedvezményekkel sokat tudunk spórolni. 
  • AGIP az üzemanyag árából azonnali 8 Ft/liter kedvezményt biztosítanak 
  • Láng Autóalkatrész Áruházak, 22%-os azonnali visszatérítés 
  • Friday’s Amerikai Étterem, 15%-os azonnali kedvezmény 
Országszerte kb. 1100 elfogadóhely működik, és ez a szám egyre növekszik! 

Minden egyes csatlakozó tagnak lehetősége van 100 – 250 ezer Ft azonnali vásárlási keretet igényelni. Partnercégeknek a vásárlási keret 10 millió Ft összegű is lehet. 

Az MKK által biztosított mobilflotta Magyarország egyik legkedvezőbb mobiltelefonálási lehetőségét kínálja. 

Az MKK rendszerébe akár magánszemély, akár cég ingyen csatlakozhat. Természetesen a rendszer által kínált kedvezményeket csak a kártya birtokában tudjuk értékesíteni. Ingyenes tagként a kártyát 2500 MKK pont megszerzése után kapjuk meg. A pontok megszerzése egyéb partnerek, regisztráltak meghívásai után kapott jutalékokból, hirdetés utáni jutalékokból gyűlhet össze. 

De Én nem erről szeretnék bővebben írni, mert a kártya megszerzésének és az azonnali kedvezmények igénybevételének ennél sokkal gyorsabb és egyszerűbb módja is van. Igaz ebben az esetben éves tagsági díjat kell fizetni, de a díjak nagysága, illetve a befizetett díjak után járó azonnali kedvezmények kárpótolnak minket, és éves szinten a megtakarításunk bőven visszahozza a befizetett tagdíj összegét. 

1. Magánszemélyként ingyenesen csatlakozunk a rendszerhez (csak meghívói linkkel). Ebben az esetben érdemes prémium tagságot vásárolnunk, aminek az éves díja bruttó 20.320,- Ft. 
Mit kapunk ezért? 
  • Azonnal megkapjuk a névre szóló kedvezménykártyát. 
  • 2 x 20.320,- Ft értékben hirdetési felületet (eladható – újabb azonnali pénzkereseti lehetőség -, de hirdethetjük rajta saját cégünket, szolgáltatásunkat vagy akár termékünket is). 
Csak a prémium tagok csatlakoztathatnak újabb tagokat bármikor a rendszerhez, ingyenes tagok csak a kijelölt időpontokban csatlakozhatnak. Nem mellékes, hogy az újonnan csatlakoztatott tagok után jutalékban részesülünk, amit a jutalékjogosultság megléte esetén az MKK kifizet részünkre, és még a jövedelem után fizetendő adóról is gondoskodik. 


2. Cégként (elfogadó partnerként) csatlakozhatunk szintén ingyenesen a rendszerhez, de természetesen itt is van lehetőség arra, hogy tagsági díjat fizessünk, és azonnal kedvezményekben részesüljünk. A cégek éves tagsági díja bruttó 50.800,- Ft. Mivel itt gazdasági társaságokról van szó és elfogadó partnerekről, meg kell határoznunk, hogy a többi kártyával rendelkező tagunknak szolgáltatásunk vagy termékeink árából mennyi kedvezményt biztosítunk. Ezt az újonnan csatlakozó partner dönti el. 
Mit kapunk ezért? 
  • Azonnal megkapjuk a névre szóló kedvezménykártyát. 
  • 2 x 50.800,- Ft értékű hirdetési felületet (eladható, de hirdethetjük cégünket is) 
Cégek esetében mindenképpen fontos, hogy mivel kb. 2 millió kártya van forgalomban, közel 2 millió emberhez jut el egyrészt hirdetés, másrész hírlevél formájában cégünk arculata. Cégünk bekerül az Euro Discount Club rendszerébe!


Az MKK rendszeréből a külföldi állampolgárok sincsenek kizárva, de jelenleg a kártya által igénybe vehető kedvezményeket csak Magyarországon tudják igénybe venni. A cég nyitott a külföldi elfogadóhelyek jelentkezésére is. Legyen első, és építse ki külföldön is ezt a kiváló lehetőséget! 

Saját tapasztalatom alapján biztosan állíthatom, hogy a kifizetett éves tagsági díj összege hamarabb megtérül a kedvezmények alapján, mint amire számítottam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése