2012. november 13., kedd

Hogyan vásárolhat vagy újíthat fel ingatlant, minimális kezdő tőke befizetésével?

Manapság nem egyszerű forrást találni az ingatlanfejlesztésre. Szeretnék Önnek tájékoztatást adni egy olyan lehetőségről, aminek segítségével minimális kezdő tőke befizetésével megvalósíthatja terveit. 

Ez a lehetőség nem csak magánszemélyek, hanem cégek számára is adott, ezért tartom fontosnak tájékoztatni erről kis- és középvállalkozó olvasóimat. 

Talán hallott már arról, hogy elindult Magyarországon a FREN rendszer (Future Real Estate Network), ami egy olyan ingatlanrendszer, amely eddig sehol el nem érhető rugalmas megoldást ad szinte minden ingatlannal kapcsolatos problémára, legyen az vásárlás, vagy a meglévő ingatlan teherként megjelenő hitel kiváltása. Mindezt úgy, hogy újabb hitelt nem kell felvennie. 

Az eddig ismert megoldásokkal szemben a FREN ingatlanrendszere valódi megoldást ad az ingatlanproblémák VÉGLEGES megoldásához, kockázatok, kötelezettségek és korlátok nélkül

A Future Real Estate Network Ltd nem pénzügyi vállalkozás, nem végez hitelezést, és egyéb pénzügyi szolgáltatásokat sem kínál, hanem pont ellenkezőleg: arra jött létre, hogy meg tudj szabadulni a költséges hitelektől, és felépüljön egy hosszú távú biztonságot garantáló fizetőképességed. Ez a FREN rendszer lényege! 

Az alábbi linken megtalálja a FREN-től kapott videót, ahol bővebb tájékoztatást kaphat.

Ez a videó a Future Real Estate Network Ltd hivatalos bemutató videója, amely jelen nyilatkozat változtatás nélküli megjelenítésével engedélyezett tartalomnak minősül. A részletek a cég hivatalos weboldalán ismerhetőek meg: https://www.fren-system.co.uk. Jelen oldal nem a Future Real Estate Network oldala! 

Ha Ön a bővebb, szöveges ismertetőre is kíváncsi, írjon nekem a posalivia.piroska@upcmail.hu címre és elküldöm Önnek. 

Ha máris regisztrálni szeretne, ezen a személyes ajánlói linken megteheti: https://www.fren-system.co.uk/let.php?id=4631996.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése