2015. március 19., csütörtök

SZÁMVITELI SZABÁLYZAT AKCIÓ




Önt több százezer Ft-ra büntethetik, ha nincsenek aktualizált számviteli szabályzatai 

Mint minden évben, idén is változott a számviteli törvény néhány rendelkezése. Ezeket a változásokat 90 napon belül (március 31-ig) át kell vezetni a szabályzatokon. Ez a kötelezettség Önt, mint a cég képviselőjét terheli. Gyakorló könyvelőként az a tapasztalatom, hogy erre a kötelezettségre nagyon kevés képviselő van felkészülve. Mivel már csak néhány nap van hátra az idei határidőből, kérem olvassák el figyelmesen a következő rendkívüli ajánlatunkat.
 http://2.bp.blogspot.com/-0kwARAnt6Io/UppLN-G3mKI/AAAAAAAAFAQ/zQt5T7o6rnU/s1600/Untitled.jpg


Ha nincs rá ideje, mi véglegesen levesszük a válláról a szabályzatkészítés és folyamatos frissítés gondját!

  1. Elkészíthetjük cégre adaptált szabályzatait. 
  2. Minden évben gondoskodunk azok karbantartásáról. Önnek csak hatályba kell léptetnie és nyugodtan várhat bármilyen ellenőrzést. 

A régi, elavult szabályzatok 2015. évre történő aktualizálását a tavalyi áron 9.000 Ft-os kedvezményes áron vállaljuk (eredeti ár: 11.000 Ft). Az ár nettó ár, az áfa mértéke 27%. 

Abban az esetben, ha akciónk ideje alatt megrendeli a szabályzatainak módosítását, 2016-os adóévben ugyanezért az összegért elkészítjük Önnek az éves karbantartást, így megspóroljuk Önöknek az árváltozással járó többletkiadást. 

Azoknak a kedves megrendelőknek, akik 2013-ban tőlünk rendelték meg a szabályzatok módosítását, ígéretünkhöz híven idén is a 2013-as áron, vagyis 8000 Ft –ért kérheti az új módosítást! KÉRJÜK JELEZNI A MEGRENDELÉSKOR!!!!

Tapasztalataim szerint sok cégnek sajnos egyáltalán nincsenek szabályzatai, hiszen ezek megírása sok időt és energiát emészt fel, ráadásul a szám szerint 7 szabályzatnak meg kell felelnie a törvényi előírásoknak is. 

Számos ponton el lehet csúszni és szert tenni a nem csekély bírságra, mivel 7, a számviteli törvénynek megfelelő, kötelező számviteli szabályzatot kell létrehozni. 
  1. Számviteli politika 
  2. Értékelési szabályzat 
  3. Számlarend 
  4. Pénzkezelési szabályzat 
  5. Leltározási szabályzat 
  6. Selejtezési szabályzat 
  7. Bizonylati rend 

Ha a hét kötelező szabályzatból csak egy is hiányzik, az Ön vállalkozása büntetést kaphat. Hát, ez a rossz hír. 

Hiszi vagy sem, van egy jó hírem is! :) 
A jó hír az, hogy megrendelőim számára kedvezményes áron, 7 munkanap alatt elkészítem mind a hét szabályzatot. Sokat törtem a fejem, hogy olyan megoldás szülessen, ami mind Önöknek, mind nekem kedvező, és a következőt találtam ki: 

7 db kötelező számviteli szabályzat, vállalkozásra szabva 


eredeti ár 
kedvezményes ár
kedvezmény mértéke 
- nyomtatva, könyv formátumban
40.000 Ft
35.000 Ft
12,5 %
- elektronikus úton elküldve
35.000 Ft
28.000 Ft
20 %

Az árak nettó árak, az ÁFA mértéke 27 %.




Amennyiben Ön szeretné, hogy kötelező szabályzataiba ne lehessen belekötni és szeretné elkerülni a pénzbírságot, vagy egyéb súlyos büntetést, jelentkezzen az akcióra a posalivia.piroska@upcmail.hu címen!!


Jelentkezési határidő: 2015. március 29-e éjfél

Üdvözlettel, 
Pósa Lívia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése