2013. november 30., szombat

SZÁMVITELI SZABÁLYZAT AKCIÓ

Önt több százezer Ft-ra büntethetik, ha nincsenek aktualizált számviteli szabályzatai 

Mint minden évben, idén is változott a számviteli törvény néhány rendelkezése. Ezeket a változásokat 90 napon belül (március 31-ig) át kellett volna vezetni a szabályzatokon. Ez a kötelezettség Önt, mint a cég képviselőjét terheli. 

Ha nincs rá ideje, mi véglegesen levesszük a válláról a szabályzatkészítés és folyamatos frissítés gondját!

  1. Elkészíthetjük cégre adaptált szabályzatait. 
  2. Minden évben gondoskodunk azok karbantartásáról. Önnek csak hatályba kell léptetnie és nyugodtan várhat bármilyen ellenőrzést. 

A régi, elavult szabályzatok 2013. évre történő aktualizálását egyszeri 8.000 Ft-os kedvezményes áron vállaljuk (eredeti ár: 10.000 Ft). Az ár nettó ár, az áfa mértéke 27%. 

Abban az esetben, ha akciónk ideje alatt megrendeli a szabályzatainak módosítását, 2014-es adóévben ugyanezért az összegért elkészítjük Önnek az éves karbantartást, így megspóroljuk Önöknek az árváltozással járó többletkiadást. 
Tapasztalataim szerint sok cégnek sajnos egyáltalán nincsenek szabályzatai, hiszen ezek megírása sok időt és energiát emészt fel, ráadásul a szám szerint 7 szabályzatnak meg kell felelnie a törvényi előírásoknak is. 

Számos ponton el lehet csúszni és szert tenni a nem csekély bírságra, mivel 7, a számviteli törvénynek megfelelő, kötelező számviteli szabályzatot kell létrehozni. 
  1. Számviteli politika 
  2. Értékelési szabályzat 
  3. Számlarend 
  4. Pénzkezelési szabályzat 
  5. Leltározási szabályzat 
  6. Selejtezési szabályzat 
  7. Bizonylati rend 

Ha a hét kötelező szabályzatból csak egy is hiányzik, az Ön vállalkozása büntetést kaphat. Hát, ez a rossz hír. 

Hiszi vagy sem, van egy jó hírem is! :) 
A jó hír az, hogy megrendelőim számára kedvezményes áron, 7 munkanap alatt elkészítem mind a hét szabályzatot. Sokat törtem a fejem, hogy olyan megoldás szülessen, ami mind Önöknek, mind nekem kedvező, és a következőt találtam ki: 

7 db kötelező számviteli szabályzat, vállalkozásra szabva 



eredeti ár kedvezményes árkedvezmény mértéke 
- nyomtatva, könyv formátumban40.000 Ft35.000 Ft12,5 %
- elektronikus úton elküldve35.000 Ft28.000 Ft20 %

Az árak nettó árak, az ÁFA mértéke 27 %.






Amennyiben Ön szeretné, hogy kötelező szabályzataiba ne lehessen belekötni és szeretné elkerülni a pénzbírságot, vagy egyéb súlyos büntetést, jelentkezzen az akcióra itt, vagy keressen meg közvetlenül!

Plusz ajándék azoknak a megrendelőknek, akik a szabályzat elkészülte előtt átutalják a megrendelés értékét:
Elektronikus úton vezethető munkaidő nyilvántartás. Az elektronikus formátum előnye, hogy nem kell minden nap aláírnia a dolgozónak a munkaidő nyilvántartást.
A megbízott munkatárs vezeti a munkaidő nyilvántartást a számítógépen, majd havonta egy alkalommal kinyomtatja, és a munkavállaló aláírásával ellenjegyzi annak valódiságát.

Jelentkezési határidő: 2013. december 6. éjfél.

Üdvözlettel, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése